Winkeliersverenigingen

Is uw winkelcentrum al aangesloten bij het DPV?

Het DPV heeft de ambitie om alle winkeliers in Vlaardingen zo goed mogelijk te vertegenwoordigen. Belangenbehartiging naar de Gemeente Vlaardingen, naar andere ondernemersorganisaties, naar de Stadsregio en de Provincie. Afgevaardigden uit het DPV hebben zitting in het Dagelijks Bestuur en in de Raad van Advies van het OndernemersFonds Vlaardingen, waarbij ook de belangen van de doelgroep Winkeliers/ondernemers behartigd worden. Het is daarom belangrijk dat uw winkelgebied aangesloten is bij het DPV. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, die zijn zeer beperkt (en worden veelal 'gedekt' uit het OndernemersFonds).

Het DPV onderhoudt contacten met alle verenigde winkeliers in Vlaardingen. Deze winkeliers zijn aangesloten bij een winkeliersvereniging, waarvan één of enkele bestuursleden of (regelmatige) afgevaardigden worden uitgenodigd voor de DPV-vergaderingen. Wilt u dat ook u gehoord wordt, check dan of u aangesloten bent bij een winkeliersvereniging of neem contact met ons op.

Winkeliers vereniging Hogendorpkwartier

Winkeliersvereniging Van Hogendorpkwartier vertegenwoordigt de winkeliers van het winkelgebied rond de Van Hogendorplaan.

Contactpersonen

- Nicole van Kortenhof

- Marianne Kortleven

Winkeliersvereniging Plein West

Winkeliersvereniging Plein West vertegenwoordigt de winkeliers welke zijn gevestigd aan de Dr. Wiardi Beckmansingel in de Westwijk. Zij treden als GGO op in het gebied Westwijk - mede vertegenwoordigende de winkeliers aan de Dirk de Derdelaan.

Contactpersonen

- Arie Wapenaar

IKV Deltaweg

Ondernemersvereniging IKV Deltaweg vertegenwoordigt de groot-winkelbedrijven (detailhandel) aan de Deltaweg, zoals o.a Gamma, Tuincentrum Staelduinsebos, Praxis.

Contactpersonen

- Robert Jan Uitterdijk

De Loper

Winkeliersvereniging De Loper vertegenwoordigt de winkeliers op en rondom Winkelcentrum De loper.

Contactpersonen

- Arno Wapenaar

- Peter Schipper

- Thierry 't Hart

Stadshart

De Stichting Stadshart Vlaardingen is een koepelstichting voor de vier winkelcentra in het Vlaardingse centrum: Winkelhart Vlaardingen, Liesveld, Onder de Toren en Hoogstraat.

Contactpersonen Stadshart

- Nel Hilversum

- Peter Cüppers

Ondernemersvereniging Hoogstad

Ondernemersvereniging Hoogstad Vlaardingen is een bundeling voor de (Woon-)winkels, Autodealers en en andere (recreatie-)ondernemers op het gebied van (v/h Landgoed) Hoogstad. Het gebied staat ook bekend als de 'Woonboulevard Vlaardingen'.

Contactpersonen

- Jeffrey Plugge

- Peter Bot

Geef een reactie