Bestuur

Het bestuur van het DetailhandelsPlatform Vlaardingen (DPV) is grotendeels vernieuwd in 2013 en 2014.
Het huidige bestuur heeft zichzelf -na de hectische aanloopjaren- enige rust gegund (nodig voor de eigen bedrijfsvoering!) en bestaat uit

- Miranda van Kortenhof

- Ronald Huiskens

- Raymond Sneek

- Arie Ouwendijk (secretariaat)

In de rustige periode neem secretaris het bestuur waar. Correspondentie/info naar dpv@ouwendijk.nl

Miranda van Kortenhof

Miranda van Kortenhof is actief sinds voorjaar 2014 als bestuurslid van de vereniging.

Zij is zelfstandig onderneemster (samen met haar zus en vader) in Vlaardingen en Maassluis, met 'Van Kortenhof Tweewielers', gespecialiseerde fietsenwinkels. Gevestigd in Vlaardingen bij 'Winkelcentrum de Loper', in het nieuwe winkelgebied 'Van Hogendorpkwartier' en in winkelcentrum 'Koopcentrum Vlaardingen'.

Miranda heeft bestuurlijke ervaring binnen o.a het IKV / Ondernemend Vlaardingen.

Ronald Huiskens

Ronald Huiskens is actief binnen het DPV-bestuur sinds februari 2014.

Hij is ondernemer in winkelcentrum 'Liesveld Vlaardingen' met Veerplein 18, een (dag-)Horeca-gelegenheid in het Stadshart van Vlaardingen.

Ronald heeft bestuurlijke ervaring als (o.a.) bestuurslid van Winkeliersvereniging Liesveld, de (koepel-) Stichting Stadshart Vlaardingen en was één van de initiatiefnemers en bestuurslid van de Stichting Ondernemersfonds Vlaardingen, waarin hij thans nog lid van de Raad van Advies is.

Arie Ouwendijk

Arie Ouwendijk is actief als secretaris sinds kort na de oprichting van het DPV.

Arie is sinds 1 april 2016 'gepensioneerd ondernemer', maar nog steeds actief voor de ondernemers in Vlaardingen. Hij had 48 jaar een drukkerij / copy- & printshop op een bijzondere locatie: 'naast de molen' van Vlaardingen, en heeft daar in de afgelopen jaren vele ondernemers (maar ook particulieren en verenigingen/organisaties) kunnen helpen.

Arie heeft jarenlange bestuurlijke ervaring in Vlaardingen. Als secretaris van de Organisatie Vlaardingse Ondernemers (OVO - de voorganger van DPV) was hij sedert 1985 actief betrokken bij de ondernemers- en winkeliersverenigingen in Vlaardingen. Daarnaast was/is hij bestuurder/organisator binnen o.a. de Stichting VVV Vlaardingen, Lokale Omroep Vlaardingen, Historische Vereniging Vlaardingen, ServiceTeam Vlaardingen, Open Monumentendag, Buizengat Platform, Nederlandse Genealogische Vereniging en nog een aantal organisaties. Ook is hij DB-lid van het Ondernemers Fonds Vlaardingen.

Raymond Sneek

Raymond Sneek is sinds januari 2013 voorzitter van het DPV.

Hij is al vele jaren actief als ondernemer in zonwering met Westland Zonwering en Ambiance, en heeft een uitgebreide woonwinkel op 'Woonboulevard Hoogstad'. Recent is Raymond gestart met een bedrijf in Duurzaam. Dit bedrijf verduurzaamt gebouwen door te isoleren en bij voorbeeld windmolens en zonnepanelen te plaatsen.

Raymond heeft ruime bestuurlijke ervaring, als bestuurslid van de OVO (voorganger van het DPV), als voorzitter van de Ondernemersvereniging Hoogstad en ruim 10 jaar bestuurslid bij de branchevereniging Romazo.

Geef een reactie