Albeda ViP

Op de Buys Ballotlaan in Vlaardingen ligt Albeda's leerwerkplaats voor de opleiding Marketing & Community Vlaardingen. De leerwerkplaats valt onder de naam Albeda VIP. Albeda VIP biedt ondernemers, instanties en de gemeente ondersteuning op het gebied van ondernemen, marketing, communicatie & evenementen. Zo leren de studenten van het Albeda College om te werken in het bedrijfsleven en worden lokale bedrijven in Vlaardingen ondersteunt.

Albeda VIP is twee dagen per week werkzaam met een team van 12 man sterk. Op iedereen dinsdag en woensdag worden activiteiten voor ondernemers, instanties en gemeente uitgevoerd.

Wat er gebeurt in 2017

In 2017 is Albeda VIP aan de slag gegaan met verschillende bedrijven. Zo wordt er gewerkt aan een blog voor Hoogstad Vlaardingen, worden er nieuwsbrieven ontwikkelt en zal er worden geassisteerd bij het opzetten van een enquête voor ROG plus in Maassluis. Ook de gemeente draagt zijn steentje bij en heeft twee studenten onder hun hoede genomen.

Albeda VIP

Interesse in een samenwerking?

De studenten werken veelzijdig mee aan verschillende projecten. Heeft u moeite met het creëren van een bedrijfsprofiel op Facebook, of is de huisstijl toch niet naar behoren? Dan is dat een leerzame opdracht voor de leerlingen uit Vlaardingen. Ook het ontwikkelen van enquêtes, maken van begrotingen of het opnemen van een vlog is voor Albeda ViP geen probleem. Wilt u in contact komen met Albeda ViP? Meld uw opdracht van aan via deze link .

 

Meld-je-aan